Färdig

Nu har jag packat allt som ska packas, varit på Ikea samt besökt min faster i Höllviken som hade köpt stekjärn, grytor och grejjer till mig. Tackar:) Ikväll kommer Johan och lämnar hans och Malins bil som jag ska låna imorgon (då vi inte har något drag på vår). Så ja, här sitter jag, redo för flytt!

Igår hade jag en dundermysig kväll med Malin Welenis. Nästan lite för härlig, för det gör att jag får lite extra ont i magen över flytten...Kommer sakna henne, och mina andra fina vänner här ♥ Okej, jag flyttar ju inte till Kiruna men det kommer ju ändå vara ett större avstånd. ( MEN, vi ska dra ihop det roligaste någonsin Mallan,ellerhur? Vi kollar upp mer på Måndag..). Sen är ju alla välkommna hem till REBs lilla krypin i Helsingborg anytime!

Dags att gå och hänga med en skön polare...
Kärlek!

Luft under vingarna

Jag vill släppa ut allt men jag kväver det istället. Varför? För jag måste. Inget annat är rätt.

Hej mina kära vänner!
Nu är det inte länge kvar tills jag flyttar härifrån. Det är såklart med blandade känslor man lämnar boet denna andra gång.. Först och främst så är jag ju helt ensam till skillnad från sist. Dessutom så flyttar jag till samma stad där min fina Fridah befinner sig, också min härliga klass förstås! Jag tror att det är mycket roligt som väntar på mig där. Så fort jag övervunnit tomheten förstås. Jag lever med ett hål inom mig numera som familjen varit mycket duktiga på att fylla igen. Självklart räds jag denna förändring, samtidigt som jag är sjukt peppad! Det känns lite som att mitt liv har stått pausat ett tag, och jag är sugen på att ta tag i det igen. Jag kommer kunna fokusera på studierna mycket mer, och verkligen lära mig allt det jag kommer behöva för en framtida karriär. Som det varit hittills har jag bara försökt traggla mig igenom tentorna.. Idag har jag inhandlat en dator, och världens bästa Nathalie gav faktiskt bort sin gamla cykel till mig. Börjar känna mig redo. Dock saknar jag ett IKEA besök. Jag ska låna Johans ( och malins) bil på Måndag eftersom vi inte har drag på vår.. Så ja bästis, en liten bit av dig får hälsat på mitt nya boende iaf..♥

Nu ska jag slita mig härifrån, och lägga mig framför min NYA Tv :)
Ha det så bra!


Om jag skulle publicera?

Spillror av mig,

har sopats till en hög.

Dammigt är fönstret,

där duvorna flög.

Kvarlämnat bakom,

som gömt i en grav,

finns alla de stunder,

jag visste vem jag var.

Kvavt är det huset,

där själen en gång log.

Vem skymmer nu ljuset,

vem såg mig när jag dog?

Jag ber dig, gå åt sidan,

så jag kan finna ro.

Och högen utav spillror,

få blandas med min tro.


Flytt

Nu är det bannemig inte länge tills jag flyttar! Jisses det är ju massor av saker som ska fixas innan dess.. Måste köpa mig en cykel, en vettig dator också måste jag ju söka bostadsbidrag. Sen är det ju bredband, möbler och en hel del annat med som står på fixa-listan. Snurrar i huvudet...

Tänker på mina Australien brudar idag ♥ Hade också velat befinna mig utomlands. Känner att hela jag suktar efter sol..

Ha en fortsatt fin Onsdag mina vänner! 

Upp och ner

Stirrade stint på min spegelbild. "Du är stark Rebecca". Jag nickade för mig själv och kände hur jag slappnade av. Det kommer bli bra. Jag sträckte på ryggen och kände en varm glöd inombords. "Du är stark Rebecca". Jag gick där ifrån med stolta steg, sen grät jag tills jag inte kunde andas..


Ett steg framåt

Skakar av mig ångesten och tar emot livet med öppna armar. Önskar att alla kunde vara en stor familj men nu är jag inget barn längre och jag måste växa upp..

Hej på er!
Helgen har anlänt och ikväll ska i fira Lee som fyllt 20 (dagen efter mig :D). Vi småttingar har fått vänta ett tag men det innebär bara att man blir extra glad när dagen väl kommer.. Så ikväll blir det party-party! :)

Malin har skrivit sitt första blogginlägg från Australien och det pirrade fan till lite i maggropen där när jag läste om vad de hittat på. Spännande för dem! Blir förmodligen inte samma spänning för dem att läsa min blogg om vad som händer i trellet ;) Kanske blir det lite mer fart och fläkt när jag flyttar till HBG. Jo ni hörde rätt, Rebban ska bli Helsingborgare i November :)

Sköt om er!

Vill vara din vän

Jag ser och hör dig. Du är med i varje steg jag tar. Är man hemsk för att man söker närhet på annat håll? Är man hemsk för de val man gör för att slippa tänka? Att komma över är inte detsamma som att glömma. Kanske om några år, kanske är jag vuxen då?

Nu har Malin & Elin åkt. Kommer försöka uppdatera mer om vad jag hittar på här hemma, så att de också får en inblick i mitt liv. Precis som jag vill ha i deras♥ Jag fick ett fantastiskt brev av Malin innan hon åkte. Det fick mig att gråta men samtidigt att sträcka på ryggen. Det handlade om vår unika vänskap, och om hur hon tyckte jag skulle låta en plats i mitt eget hjärta tillhöra mig själv. Så får det bli, jag ska tänka på mig själv. Brevet har jag sparat i min låda bredvid ett annat från en annan också mycket betydelsefull person. Tack!

Mellan tummen och pekfingert

Allt känns så hjärt och själslöst. Tårar i mina ögon. Det är inte över än..kommer det någonsin bli bra? Jag har gjort val som inte kan tas tillbaka. Hur ska jag visa hur värdefull du är? Jag vet aldrig vad jag vill men jag vet att jag inte ha glömt...

Förvirrad, rädd och liten. Jo, det stämmer faktiskt!

Straight ahead

Jag känner inte mig själv men det ska bli trevligt att bekanta sig lite mer..

Man behöver inte glömma för att ta ett steg framåt. För alltid ♥

HÅRT

Jag lever och jag bryr mig inte om det som speglas i era ögon. Det som räknas är insidan.


?

Vet inte hur länge jag orkar.

Min nalle heter Isie.

Vilken tur att jag aldrig kasserat min underbara, slitna nallebjörn. Han var kritvit en gång i tiden. Det är han inte nu. Men han har ett hjärta av guld, det vet jag. Han symboliserar allt jag varit, allt jag är. Han har fångat många tårar, lyssnat på många samvetskval. Han är där och han säger ingenting. Det behövs inte. Han vet att jag vet. Vissa saker kommer och går. Ibland har man tur och hittar något evigt. Kan det vara evigt trots att det tar slut?

Det kommer bli en hård natt. Isie sover bredvid mig, som alltid.

a bit of your life

Jag kommer sakna min bästa, bästa Malin så oerhört mycket! Ingen kan få mig att skratta som du♥ Har gått upp för mig idag att det verkligen är 9 månader ni kommer vara borta. Helt sjukt. Och för att inte tala om fantastiska, häftiga Elin som svämmar över ens vardag med all sin energi och värme. Ni kommer vara otroligt saknade av lilla mig ska ni veta. Jag kommer tänka på er varje dag och hålla tummarna för att ni träffar många Australiensiska godingar där nere ;)

Tur jag har några pärlor kvar här hemma ♥

RSS 2.0