Release me

Mikael Olsson » SÖDRAKULL FRÖSAKULL » 3

När man vaknar en dag och inte längre duger. Som jag längtar ut genom fönstret, upp över molnen. Längtan som äter mig inifrån, speglas i mina ögon. Jag tror det är ett vattenfall som hägrar, men som aldrig släcker törsten.

?

Högst oklar känsla i magen!

TN

Önskar att du inte skulle gå. Det finns så mycket tid att ta igen, så många avstånd att överbrygga. Det är inte bara vårt blod som binder oss samman. All kärlek och värme  <3

Not an actor

För första gången fångar jag alla bollarna och slutför mitt nummer med ett äkta leende på läpparna. So long sorrows, jag äger mitt liv!


Tar hand om mig själv

Jag tar mig ledigt för dagen. Från skolan dvs. Ikväll ska jag jobba. Det är så ibland, jag måste prioritera för att kunna få ihop det. Jobbigt just nu. Jag kan inte ta in det trots att jag vet att jag behöver. Annars kommer känslan bara iform av någon slags sorgens baksmälla. Det har jag varit med om förr, och kan jag slippa så gör jag helst det. Nu ska jag ut och gå en runda.

Det kommer leva vidare.

Strawberry

Jag vet inte varför, men introt till Gilmore Girls får mig att må bra. Därför var jag tvungen att vänta en stund med min promenad när jag hörde det på TVn. Jag kollar inte på det, utan har det bara på i bara på i bakgrunden. Soft. Istället sitter jag och försöker skriva ett reflektionspapper, trots att jag egentligen inte orkar. Jag ska jobba ikväll, vilket känns bra men samtidigt jobbigt. Att vara ny på ett ställe innebär ju dubbel påfrestning i jämförelse med när man kan det mesta. Men det är därför jag är glad att jag får möjlighet att jobba idag och imorgon igen. Då kan jag lära mig mer och mer, och snart kommer även jag känna mig varm i kläderna. Jag är lite yr i huvudet nu. Känner inte att jag kan formulera mig som jag brukar. Blir nog till att ta den där promenaden nu så man kommer igång. Det är ju dessutom jättevackert väder idag.

För övrigt så hade jag en supertrevlig kväll med Anna, Nina och Elin igår. Middag och en drink på GA, sen gick vi till Helsing, drack Strawberry daiquiri och tittade på folk. Nice, tack för det!

Ha en fin dag!


Pearl Jam- The End

But no one hears before I disappear
whisper in my ear
Give me something to echo
in my unknown future's earBeing

Lätt. Men bara för dig.


Rain

Ibland känns livet som en enda lång Måndag. Jag kan stå på benen om jag vill men jag skiter i det ibland.
Okej hej!

What are words?

Det är visserligen varm-oboy väder ute för tillfället, men trots regnet känner man våren i luften och det gör mig glad. Det spritter lite i picknick nerverna och jag känner för att hitta på en massa roliga saker! Det kommer, det kommer. Just nu har jag lite intensivt plugg och inlärning på jobb framför mig. Det ska jag nog kunna klura ut på bästa sätt. Än så länge har det gått superbra för mig på Filmstaden. Annars har inget annat att rapportera om för tillfället, så ta väl hand om er alla typ..14 bloggläsare :) 

En extra hälsning till Bästis som jag saknar så oerhört mycket. Och till Elin & Johan såklart!
Också ytterligare en till världens finaste Smålänning och hennes andra halva. All lycka och kärlek till er!


.Vill krypa upp i en soffa, invirad i en filt och titta ut genom fönstret. Studera ett regnigt landskap genom rutan. Lyssna på Save Tonight och dricka ett glas vin. Veta att morgondagen är ordnad för mig. Veta att jag finns där lika mycket som någon finns för mig. Veta att världen är rättvis, att kärlek är blind.


RSS 2.0