Händer?

Svar:

Jovars, jag sitter här och brottas med mina kvälls-craveings som vanligt. Men inget kan vinna över mig idag! Inte
ens sötsuget. Min bästis drar till Australien med tvillingbrorsan imorgon, sen NZ, Fiji och tillbaks till Australien innan de kommer hem i sommar. Längtar redan tills dess.. Vi ska köra Sverige runt, jag och mina brudar, det har vi bestämt. Man måste nog maila bossen om sommarjobb snart btw, sen mecka med att bli ledig samtitigt som sina favoriter. På tal om favoriter så ringde Welle innan och växlade några ord. Gött mos, ser fram emot en sommar i trellet tsm med henne och den där Natte med förstås! På tal om ytterligare favoriter så skrev Fridi tenta idag. Hoppas hon klarade det, har ju failat som lärare annars! ;) På Fredag ska vi shoppa loss i Malmö fjällan och jag <3 Så gott det gå med det skitta studielånet förstås! Sen på Lördag ska vi slå klackarna i taket på brorsornas inflyttningsfest. Wiweiwe!

Ska försöka sova nu. Ska läsa i min bok först dock, superbra!

Älskar min familj, på tal om ingenting. Men puss och kram på er !

When you don´t know what to do

What can you see on the horizon?
Make it happen!

For you

Hej på er mina vänner!

Sitter här med Scrubs i bakgrunden på TVn och surfar runt lite på internet. Jag väntar på att fjällan (Fridah) ska komma hem så ska jag hjälpa henne lite med redovisningen som hon ska tenta av på Onsdag. Tungt skit det där, men jag hoppas jag kan vara till någon hjälp iaf. Idag har jag varit i skolan på en sjukt tråkig föreläsning i statistik, isch! Drog till gymet en liten stund sen, och efter det har jag varit och skrivit på uppsägningen av lägenheten. Tanken är att jag skall tillbaks till Helsingborg igen efter sommaren. Det är här jag har mitt liv nu. Men jag håller allt öppet, tar en dag i taget. Det är så man måste leva. Imorgon blir det skola igen och förhoppningsvis lite middagsmys med tjejerna på kvällen. Hoppas på det!

Känner egentligen inte att jag har något vettigt att skriva idag. Men jag måste ju kladda ner några rader då och då för att stilla mammas omättliga hunger efter skvaller, hihi! ;) Jo, förresten så vill jag hemskt gärna hälsa på min lilla bebis-kusin Embla. Jag känner inte någon annan som har små barn förutom Jennie nu, och jag tycker det är så himla häftigt! Tänk att vi alla varit så små. Tänk så mycket hennes liv kommer fyllas med allt eftersom tiden går. Så många härliga minnen hon kommer samla på sig.

Anyway, sänder lite kärlek till J idag. Många kramar till dig <3

Glömde förresten nämna att min helg har varit helt fantastisk. Mys med två olika Malinar, kunde inte önskat mig mer. God mat, godis, film och massa skratt. Tack för att ni finns!

Fred!

Lya

Sitter och tittar på bostadsrätter i Helsingborg. Fy för va gutt det hade varit med en egen lya, på riktigt! ÅRH! Ska bara hosta upp en mille först..eller köpa en fucking trisslott imorgon och vinna skiten ur alla andra. Wish me luck!

When a heart breaks no it dont break even

I wouldn´t call it failure. I call it following your dreams, no matter what others may think of you.

Fridah B. Fattar du hur bra du är? Du har nått ända in på djupet <3

Nu ska jag hem till fina Sam och snacka skit, kanske glo på en rulle. Jag ska koka av mig lite för min cykel blev stulen inattt..KUL!

Åker hem till helgen. Mys! Träffa min älskade bästis <3 Malin W och förhoppningsvis fler töser.

So long / Förvirrad tjej

There´s in nothing that a hundred men or more could ever do

Årh musik på jättehög volym och tankar om att ta över världen- min egen värld!


What to do?

Sitter här och funderar. På spisen står min thai-gryta och puttrar. Kyckling med kokosmjölk, sweet-chili och lime. Mumma! Får ha middags-dejt med mig själv så här på alla hjärtans dag. Fick förresten ett positivt besked idag. Jag ska jobba på Åhlens på söder den 3/3. De behövde hjälp vid inventeringen. Nice! Behöver verkligen alla slantar jag kan få tag i..

Men åter till mina funderingar. Har haft en tanke som spökat i huvudet några dagar nu. Jag vet inte om det är rätt, fel eller på grund av någon rädsla. Kanske beror det på en dröm. Men jag har känt att jag vill flytta hem. Har funderat kring den ekonomiska biten. När jag går ut kommer jag inte direkt ha mycket slantar att röra mig med, och har jag tur så får jag ett jobb inom en snar framtid . Dock känner jag mig skraj inför tanken att jag inte kommer ha råd, tid eller lust att åka på någon härlig resa efter studietiden om jag inte har fixat något ordentligt sparkapital. Jag har alltid drömt om att åka ner till Afrika. På öskusten, kanske Tanzania, åka ut till Zanzibar därifrån. Det, eller upptäcka Sydamerika. Argentina, Chile..Brazilien.. Wow! Om jag hade flyttat hem, och orkat pendla det sista året hade jag kunnat lägga undan stora delar av studielån/bidraget -vilket jag ändå räknat med att ha,och när jag går ut kunna åka på en sjukt häftig resa! Det är så lockande. Om inte det så hade jag för övrigt kunnat tänka mig att flytta hem nu, så att jag kan jobba på det gamla sommarjobbet i sommar utan att behöva lägga typ allt på hyran, och sen när Bästis kommer hem från Australien kan vi flytta ihop i en lya antingen i Malmö eller Helsingborg. Hade suttit fint. PLUS i allt detta så känner jag bara att jag saknar mamma och pappa (dont laugh!) och känner mig super ensam.

Det som säger emot är ju dock följande:

Att flytta hem igen rent allmänt. Känner sig som en looser.
Att behöva pendla igen..puuh!
Att inte kunna träffa mina vänner här mer spontant..
Att inte vara självständig :/

Så, då vet ni vad som rör sig i Rebbs huvud såhär en Måndag-eftermiddag :)


Burlesque

Burlesque va härlig, en riktig tjejfilm! Vad hade jag gjort utan kvalitets-stunder med mina tjejer som igår?

Har varit ute och gått en liten runda nu innan frukost. Jag åt så mycket godis igår att jag kommer behöva flera veckor för att bli av med det, haha! Men det kan det verkligen vara värt. Ska göra mig iordning i lugn och ro nu, sen käka lite frukost. Innan skolan tänkte jag kolla om kjolen på HM har kommit in i min storlek, sen göra ett besök i kyrkan. Ja, det ska jag faktiskt börja göra oftare. Det finns inget som ger en bättre perspektiv på livet än att gå in och sätta sig där i lugnet. Att titta upp mot det välvda taket, och tänka på livet, på döden och på allt det man håller kärt. Jag är inte super-religiös i den bemärkelsen, men jag tycker att besöka kyrkan får mig att stanna upp ett tag och göra en hel del insikter. .

Så då vet ni det. För övrigt så saknar jag Bästis, Familjen, Mallie och de andra där hemma. Varför kan man inte klona sig, vara på två ställen samtidigt? I Makedonien bor oftast barnen i familjen en våning ovanför föräldrarna i samma hus. Jag skojar inte när jag säger att jag hade kunnat ha de så. Jag älskar att vara nära min familj, samtidigt som jag slits mellan den härliga och fria känslan av att bo själv. Jobbigt! MEN, nu ska jag käka lite frulle. På Lördag ska vi btw fira min älskade Fridi :) Och som  grädde på moset kommer Tess upp och följer med. Yey. Med det avslutar jag dagens inlägg..

Take care!

Om ni ville veta

Igår spelade jag Rappakalja med tre fina friends till 12 slaget. Jag vann såklart. wihoo! Gick hem och skrev klart transkriberingen så jag skulle kunna ta sovmorgon idag. Vilket jag gjorde big time, super skönt! Drog ner till stan, letade efter en kjol som såklart inte finns i min storlek.. Gick till kyrkan, tände ett ljus och rensade tankarna. Vackert. Sen cyklade jag hem med värsta vårkänslorna i magen. Nu har jag dammsugat och ska snart ta något att käka. Har skola en stund i eftermiddag och sen ska jag på bio med tjejerna. <3

För övrigt så är jag dödligt sugen på en promenad i skogen med familjen och en vovvsing. Årh!  


Satisfied

Åker hem till Helsingborg alldeles varm i hjärtat. Varm därför att jag fått ladda mina bästis-batterier. Malin Odell är bra för min själ! Varm i hjärtat för att jag fått prata av mig med min älskade familj, vila ut ordentligt och kelat med Shadow. Varm i hjärtat för att jag fått festa med mina finaste, käkat korv på shell med eliten och ätit middag tillsammans med min andra familj <3 Varm i hjärtat är jag även för det jag nu återvänder till. Särskilt en flicka jag känner som heter Fridah :) Framöver blir det mycket plugg, träning och fescht med mina sköna typer i hbg. Tummen upp!

Nu ska jag fortsätta tjuvlyssna på folk på tåget, hihi. Spännande spännande!

Stark




Det är tack vare er mina underbara, älskade, som jag åter igen kan axla livets tyngder.

Årrh bruna ben, fjärilar, jordgubbar, kvällsdopp, fest, grillkvällar, havet, ljummen vind och midsommar. Sommar hade varit fint!

Jodå så atteehhh..

Skojar inte när jag säger att EspressoHouse har de godaste fucking chokladbollarna i hela världen!

Annars då? Har en massa surprises på gång, muhihi. Grattis för övrigt till min älskade Fridah som blir 21 bast idag <3


RSS 2.0