.

Börjar undra om det någonsin kommer gå över.

Sanning

Fy fasen altså jag har så mycket kärlek att ge! puss puss och kram på alla mina fina vänner & familj!


Breakeven

Hade en supermysig tjejkväll igår hos Mellan! Verkligen <3 Och nästa helg ska jag hem och träffa min fina bästis, älskade Malle Welle och andra fina brudar. Life is good. Nu ska jag skriva lite om den där observationen sen blir det en cykeltur till gymet. Hejja Rebbaan!

Bästa

..Men jag känner mig halv när du gör det. Önskar att jag kunde bära dig på mina axlar tills du log igen.

You do care!

Igår gick jag i skolan till kl 12, sen satt jag och Jasmina kvar och fixade inför observationen vi skall göra till metodkursen. Slutade med att vi helt plötsligt bestämt att jag ska åka till Eslöv idag för att va med på hennes spinningpass, sen observera på de gymet därefter. Herregud, vet inte om jag klarar spinning altså! Hoppas jag överlever! Efter skolan blev det gymet en stund för att lyfta lite skrot, varpå jag tog bussen hem, duschade och fixade en massa nödvändigt. På kvällen var jag bjuden till Fridah och Kim för att se på Paranormal Activity 2 på deras nya projektor! Fett! Det är alltid lika kul att umgås med dem. Vi käkade både stekta äpplen med kanel,socker och vaniljglass, samt våfflor med sylt och grädde. Haha, himla tur man ska på spinning idag då :D

Imorgon blir det dejting med mina brudar hemma hos Marielle. Supermysigt!

Just nu står grytan och puttrar på plattan och jag har Ellen DeGeneres på i bakrunden. Solen skiner in genom fönstret där jag satt nya gardiner, och jag känner mig allmänt lycklig. Fint!

Det var allt för stunden. Take care!


Fit for fight

Jag har blivit så himla flitig med min träning. Beach 2011, hejja Rebecca !! Måste bara stå emot mitt sockerberoende också. Årh det är ju sjukt svårt, godis är det bästa som finns <3 Kanske inte riktigt..

Men ja. Världens onödigaste och ytligaste inlägg men den sidan av livet finns ju också..
Fred!


Där någonstans..


Happy

Livet är en fest

Tvåsamhet eller ensamhet

Jag skrev men jag suddade ut.

Jag måste komma över den rädslan! Den gör mig inget gott.


Update

Kollar på en prinsessas dagbok, målar naglarna och känner mig så där löligt tjejig man kan göra ibland. Ska lägga mig tidigt idag så jag orkar ta itu med alla viktiga saker som måste göras imorgon. Annars mår jag fint, tummen upp för bästismyset de senaste tre dagarna, samt födelsedagsfirandet hos Olsson/Baecklund <3


Med en penna

Hon grävde ner sin själ i snön,

och väntade på våren.

Hon höll din hand tills den blev varm,

men strödde salt i alla såren.

Hennes ögon blå som himlen,

Hon kunde fört dig ända dit.

Men hennes hjärta sa något annat,

nu dör hon lite bit för

Hon står ensam kvar vid stupet,

och undrar finns en hand åt mig?

För vem kan nå långt ner i djupet,

trots där finns spillror utav dig?


What she would say

I know now, just quite how
My life and love might still go on
In your heart and your mind
I'll stay with you for all of time


<3

Forever and ever

Det finns inte en sekund av mitt liv jag hellre spenderar på något annat än att just finnas vid din sida. Whenever you need me, bästa vän!


En Ruff

Förkyld som en jag vet inte vad! Men jag känner mig happy ändå. Bloggar för att jag inte har något bättre för mig. Orkade tyvärr inte leka med Mallsie idag. Resan till och från hbg suger musten ur en! Sitter och lyssnar på vacker musik, tänker på det ena och det andra - också funderar jag på hur mysigt det hade varit med en vovvsing. Tänk ändå en golden? En som Ruffie, han var världens bästa!


Not enough colours to paint!

Jag skulle vilja ha en gammal och vacker vindsvåning, någonstans i världen. Till denna skulle jag komma hem en sommareftermiddag, och slå upp de dubbla balkongdörrarna mot kvällssolen. Sen skulle jag sitta och låta de sista, ljumma strålarna värma mitt ansikte. Jag skulle låta vinden leka in i vardagsrummet, och fatta tag i de lätta gardinerna. Det skulle dofta sommar. Jordgubbar, aprikos, klippt kräs och rosévin. Jag skulle bjuda hem mina vänner och vi skulle skratta så högt och klingande att det nådde mitt höga, välvda tak. Och på kvällen, då allting tystnat, skulle jag strö rosenblad över golvet. Sen skulle jag tända hundratals levande ljus, så att lågorna lockade skuggorna till dans på väggarna. Sen skulle jag vänta. Kanske för länge.

mitt hjärta stänger aldrig för dagen

Gott nytt år!

2011. Ny almanacka, nya minnen och en längtan efter våren.

Nu känner jag verkligen att det börjar bli dags att ta sig tillbaks till Helsingborg för att hälsa på min lilla lya, samt att börja söka ett extrajobb. Men först en veckas jobb i Trellet. Träffa lite folk som jag kommer sakna när jag drar igen osv. Annars då? Har blivit bombförkyld som tusan. Ska fösöka bota mig själv med en massa sömn nu.
Okej hej!

I HOPE

Du är äkta,

så konkret,

för det du säger

är det du vet.

Och det som sägs i ärlighet,

är det som varar,

I evighet.


RSS 2.0