Systra miSnart tar du studenten din lilla parvel, och jag ska stå bredvid i förundran. Du är så stark, så livfull, så egen.

Massa kärlek!

<3

Insikt

Det är jag som är mannen, kvinnan och barnet i mitt liv. Jag skall aldrig mera längta efter tiden framför mig. Jag ska dela varje dag med mitt inre jag. Jag skall leva där jag står och inte längta dit jag går.

Insikt, insikt och jag tackar dig så!

I

Längtar i smyg.

Måndag

Godmorgon!

Tänk så många det är som lider av Måndagsångest egentligen. Ibland kan jag också känna den där klumpen i magen när helgen går mot sitt slut. Men nu har jag officiellt plockat av den känslan. Ja, jag har klätt av mig min ångest och sätter i stället på ett par positiva solbrillor. Från och med idag får Måndag bli Möjligheternas dag!

It´s a funny thingAll we are is dust in the wind..


..but still, everything counts!

Egenheter

Jag längar till Julafton i samma stund den är över. Jag blir glad av lukten av nyklippt gräs. Jag är livrädd för malar. Jag sover med bettskena ibland för jag gnisslar tänder tills jag får huvudvärk. Ibland går jag förbi en spegel, gör en ful grimas och undrar vad fan jag håller på med. Jag tänker oftare på mat/godis än på partnerskap/sex. Jag kan aldrig bestämma mig. Jag vill gifta mig och få barn tidigt. Jag tror på spöken/andar. Jag hatar orättvisor. Jag vill jobba med strategisk planering och projektledning inom hälsoorganisationer. Jag vill ha en pojkvän som tar hand om mig och som får mig att känna mig liten och nätt. Jag gråter ganska ofta. Jag tycker om lukten av bensin. Jag vill lära mig spela golf. Jag önskar att Hogwarts fanns på riktigt. När jag gifter mig vill jag göra det barfota på en strand. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min familj. Jag saknar det som varit alledeles för ofta. Jag har svårt att leva i nuet men jag övar så gott jag kan. Jag vill ge ut en bok med min poesi. Jag vill ha en tam tiger. Jag tycker att jag är ganska ful. Jag älskar att pussas. Jag sover fortfarande med min nallebjörn Isie. Jag önskar att det alltid kunde lukta nybakade kanelbullar där jag bor. Jag vill flytta till en riktig lägenhet, men jag vet inte var. Jag tycker det härligaste med att vara utomlands är att duscha sin brunbrända kropp i kallt vatten efter att ha varit ute hela dagen. Jag blir alltid sjukt festsugen när jag lyssnar på Memories med David Guetta, och då menar jag dödligt sugen så jag ravear själv i min säng tills jag skäms över mig själv. Jag stör mig alltid på att man inte minns hur skönt det va att glida omkring i barnvagnen när man va bebis.

Och så vidare..

Ingen känner mig bättre än jag

Elisabeth Toll » Bon » 4

Också gjorde jag precis det jag behövde.

Tomas <3

RSS 2.0